Lite av varje…

Vi har passat på att vara utomhus så mycket som möjligt den här veckan!

Måndagen startade med musik och den här lektionen så spelade vi in en video med de fina teckningarna som vi gjort tillsammans och så sjöng alla sitt bästa i vår sång! Det blev så bra och jag ska kolla ett sätt att lägga upp filen så att ni alla får se och höra:)Tisdagens idrott blev inomhus och vi bjöd in mellangruppen från förskolan att vara med oss. Vi lekte lite olika lekar, hängde i lianer, klättrade i ribbstolar, hoppade och tränade med bollar. Riktigt roligt med lite förstärkning av förskolebarnen!

Idag så har vi startat ett litet samarbete med 1-2:an som kommer att vara ett par tillfällen till. Vi tittar på filmer från UR om hur man är/blir ”badsmart”. Vi lär oss vad vi ska tänka på när man är i polen eller på stranden och lite om vad som kan hända. Efter filmen så pratar vi lite om vad vi tyckte och vad som var bra.

Varje dag har vi också dragit bokstäver som vi jobbat med och tittat på, alla är så duktiga och motiverade att jobba och det är så roligt!

Några av barnen har också pysslat morsdags presenter men dom får ni inte se;)

Vi avslutade den här veckan med att tillsammans alla barn på skolan hjälpas åt att plocka skräp och kratta på skolgården, det blev så fint när alla hjälptes åt.

 

Nu hoppas vi på strålande väder hela långa helgen så ses vi på tisdag igen!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *