Äntligen…

Nu har vi äntligen börjat att få tillbaka de flesta av våra otursdrabbade fröknar så vi är nästan normal bemanning igen. Jag hoppas att ni alla har tagit del av min pedagogiskadeklaration som jag skickade till er via mailen. Har ni frågor så hör gärna av er.

Det har varit mycket övande inför lucia tidigare i veckan och i går så hade vi förberedelser nästan hela dagen. Men vi har ändå hunnit med högläsning med boksamtal innan adventskalenderns lucköppning, just nu så läser vi Lasse Maja och saffransmysteriet. Vi har också arbetat i våra matteböcker, just nu handlar med mycket om siffror och former. ASL har vi också haft och vi har skrivit våra önskelistor, tyvärr så ville ingen skrivare samarbeta med oss så vi har ännu inte fått ut några papper men det kommer. Alla var ivriga att få med sig sin lista så klart:)

Vi har även fortsatt vårt arbete med stavelser. Vi klappar, sjunger och leker stavelser. En saga om ett troll som var väldigt snällt men talade väldigt låååångsamt och gav barnen kort med presenter på som var väldigt svåra att lista ut ibland eftersom det gick så väldigt långsamt när han talade.

Gluggarna var ju så duktiga på lucia och har fått så mycket beröm av oss. De var duktiga när de uppträdde men också en väldigt bra publik! Loppisen gick ju även den över förväntan och barnen sålde för hela 562 kronor. Mycket matematik blev det:) Vi tittade och pratade om vad pengarna skulle gå till och det blev till unicef och 60 doser med poliovaccin, ett överlevnadspaket, ett katastrofpaket och ett skolpaket för 50 barn. Tack alla ni föräldrar som ställde upp och handlade så att vi fick möjlighet att genomföra detta!

img_1594         img_1571

img_1573

Det är så tight med tid nu innan jul för alla så jag tänkte att vi tar utvecklingssamtalen i början av nästa termin. Om det är någon av er som vill ha samtalet nästa vecka så får ni gärna höra av er så ordnar vi det.

Idag så har vi blivit bjudna på julbord till lunch, mycket uppskattat av alla:)

 img_1593

Vi allihopa här på gluggen och fritids vill även passa på att tacka er alla för de fina blommorna och chokladen fick av er, tack snälla ni!

En reaktion på “Äntligen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *